Lopper på kæledyr

For en effektiv bekæmpelse af fuglelopper, hundelopper og kattelopper er det absolut nødvendigt, at både behandlingen på dyr og hjem finder sted nogenlunde samtidigt. Ellers vil problemet bare opstå igen.

Start med et godt bad. Bad din hund eller kat ved hjælp af en mild shampoo eller en citrus – baseret opvaskemiddel. Du kan også bruge en loppeshampoo, f.eks. Biogance® loppeshampoo.
Efter et bad, kam dit kæledyr med en loppekam. Det er en god idé at bruge en loppekam hver gang dit kæledyr er blevet behandlet for lopper.
Tal med din dyrlæge om spray og pulver, som du kan anvende på din hunds hud eller du kan se vores fantastiske infografik på “Effektive loppemidler“. Se din nærmeste dyrelæge her.

Når du bruger at loppemiddel, hvad end det er loppe- halsbånd, tabletter, spray, shampoo, pulver eller spot-on behandling, så vær sikker på at bruge den korrekte størrelse lavet specielt til dit kæledyr. Dit kæledyr kan få en alvorlig reaktion på en overdosis. Brug aldrig hundloppemiddel på en kat eller omvendt, eftersom nervesystemet for det respektive dyr ikke kan klare en fejldosis.

Lad dit kæledyr til at strejfe frit omkring dit hus, når du har behandlet huset og behandlet dit kæledyr. Lopper vil lugte dit kæledyr og vil hoppe på deres pels, og de ​​vil blive fjernet med det samme, når de bider dit kæledyrs hud.

Efter den første dag anbefales det dog at du holder dine dyr inde så meget som muligt i 30 dage. Hvis dit dyr skal gå udenfor, holde den væk fra lange græs, nedfaldne blade, grus områder eller sandede pletter .

Hvis du har en hund, og du har brug for at gå tur med hunden, så prøv at hold dig til fortovet den første måned. Mens din hund eller kat behandles ønsker du ikke nye lopper på dit kæledyr.
Hvis det er muligt, hold kæledyret inde i vintermånederne, især katte. Det kan spare dig penge at give dine dyr karantæne, fordi ethvert udfrakommende angreb er undgået, og derfor behøver du ikke at genbehandle dine kæledyr. Dit kæledyr er glad, når det ikke har lopper, og det glade kæledyr er nu en gang det bedste kæledyr!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>