Om

Fuglelopper.dk, startet i 2013, er en informationsside for alle lopperamte eller -interesseret. Her på siden er der information om de værste og mest udbredte forskellige loppetyper: fugleloppen, katteloppen og hundeloppen, men en stor del af sidens formål er rettet mod behandling og fjernelse af disse. Vi er eksempelvis meget stolte af vores infografik om effektive loppemidler. På samme side er der også links til hvor man billigst kan købe disse loppemidler. Se mere om effektive loppemidler. Ønsker man denne infografik er man meget velkommen til at skrive til mig, hvorved jeg mod et link på din side, giver dig rettighederne til infografikken gratis ;-).

Om fuglelopperdk

Fuglelopper.dk er administreret og lavet af den åbne og erfarne loppeekspert, der glædeligt svarer på spørgsmål vedr. sidens indhold eller generende lopper generelt. Billederne på siden er selv taget af egne kæledyr. Du er meget velkommen til at kontakte mig på kontaktsiden, hvor der også står flere informationer.

Loppeekspertens viden bunder i høj grad også i erfaring. Her ser vi 6 årige Bella, der selv har døjet med lopper til stor gene for både hende og familien. Bella lever heldigvis i bedste velgående uden lopper den dag i dag!

IMG_1419